Našli sa uhlíky pre uhlovú brúsku 8892002 !!!

Osobne ma vždy veľmi teší, ak sa nám spoločne s kolegami podarí pomôcť inému kutilovi. Tento týždeň som mal takýto sviatok dvakrát. Viete, tento pocit, to je niečo, kvôli čomu sa oplatí robiť to čo uKUTILOV.sk robím.

Uhlová brúska Extol 8892002 je hodne staršieho dáta a dávno už predaj skončil. Na jednej strane spokojnosť, že zákazníkovi brúska stále spoľahlivo slúži aj po takej dlhej dobe. Teda až na uhlíky, ktoré už boli hodne zdecimované. A to je tá druhá strana. Skúste zohnať uhlíky na brúsku, ktorá už pred rokmi vyšla z ponuky. Ani v ponuke náhradných dielov sa už nenachádzajú.

A predsa!!! Po dlhšom pátraní v skriniach sa nám s kolegyňou podarilo nájsť 20 párov uhlíkov 8892002c !!! Viete si predstaviť moju radosť. Jednak, že ich máme a hlavne, že pán, ktorý o uhlíky žiadal ich dostane.

A ešte jedna rada. Ak si chcete objednávať len uhlíky a nič viac… to je u nás cena od 2,50 po cca 5,50 eur podľa druhu elektromotora. Prosím, zavolajte nám predtým. Jednak viem priamo v sklade zistiť, či dané uhlíky máme, resp. poslať alternatívu, ktorá by mohla vyhovovať. Navyše sa s Vami priamo dohodnem na zaslaní LISTovej zásielky namiesto kuriéra a to Vám ušetrí značné náklady na dopravu.
Sme predsa všetci kutilovia, nie? A kutilovia si pomáhajú.