Uhlíky 2ks 18x14x9 mm pre uhlovú brúsku 8892002

Kód: 8892002C
Výpredaj
Neohodnotené
Značka: EXTOL PREMIUM
5,49 € / pár 4,58 € bez DPH 2,75 € / 1 ks
Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Uhlíky sú určené pre uhlovú brúsku 8892002, ale vzhľadom na svoje rozmery 18x14x9mm Vám môžu vyhovovať aj do iného náradia. Možno stačí trochu zbrúsiť jemným brúsnym papierom. Priemer pružiny je 9 mm.

Detailné informácie

Podrobný popis

Uhlíky pre uhlovú brúsku Extol 8892002 originálny náhradný diel. Rozmery šírkaxhrúbka - 14x9 dĺžka uhlíka je 18mm. Uhlová brúska Extol je už dávno vypredaná, ale vďaka svojej spoľahlivosti pracuje ešte v mnohých domácnostiach a dieľňach. Ak Vám motor svojim zvukom naznačí, že je čas na výmenu uhlíkov, neváhajte. Posledné páry v predaji, potom už nebudú vôbec.

Tip: ak objednávate len uhlíky, zavolajte nám. Prispôsobíme dopravu na mieru malej zásielke a Vy budete platiť menej za doručenie.

Dodatočné parametre

Kategória: Uhlíky
Hmotnosť: 0.03 kg
Dĺžka: 18
Rozmery: 18x14x9mm
Šírka: 14
Výška: 9
Zariadenie: Uhlová brúska
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Náradie pre remeselníkov a náročných domácich majstrov. Extol Premium je typickým predstaviteľom triedy Master, kde konštruktéri kladú dôraz na kvalitu použitých materiálov a technológií, spracovanie, design, parametre a ergonómiu. V tom je rozdiel oproti hobby náradiu, ktorého jediným parametrom je často cena. Kategória Master je zárukou, že za dostupnú cenu kupujete kvalitný výrobok vyrobený podľa najnovších technológií a ktorý v mnohých smeroch napĺňa tie najvyššie očakávania klientov. Zároveň prináša rad riešení a patentov, ktoré sú výsadou profesionálnych značiek.