Pružina pre zahradné nožnice 8872135

Kód: 8872135C
Neohodnotené
Značka: EXTOL PREMIUM
0,59 € / ks 0,49 € bez DPH
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
18.9.2024
Možnosti doručenia
Pri správnej starostlivosti by pružina pre záhradné nožnice mala vydržať mnoho rokov. Ak sa však pružina zlomí alebo opotrebuje, je dôležité ju vymeniť, aby nožnice fungovali správne.

Detailné informácie

Podrobný popis

Pružina pre záhradné nožnice 8872135 je malá, ale dôležitá súčasť, ktorá umožňuje nožniciam fungovať. Je vyrobená z ocele a je navrhnutá tak, aby odolávala opotrebovaniu a korózii. Pružina sa nachádza v rukoväti nožníc a pomáha pri stláčaní čepelí dohromady. Bez pružiny by nožnice nefungovali správne.

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo pre záhradne nožnice
Doplňujúci parameter: pre 8872135

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Náradie pre remeselníkov a náročných domácich majstrov. Extol Premium je typickým predstaviteľom triedy Master, kde konštruktéri kladú dôraz na kvalitu použitých materiálov a technológií, spracovanie, design, parametre a ergonómiu. V tom je rozdiel oproti hobby náradiu, ktorého jediným parametrom je často cena. Kategória Master je zárukou, že za dostupnú cenu kupujete kvalitný výrobok vyrobený podľa najnovších technológií a ktorý v mnohých smeroch napĺňa tie najvyššie očakávania klientov. Zároveň prináša rad riešení a patentov, ktoré sú výsadou profesionálnych značiek.