Prídavný laser k rezačkám na dlažbu a obklady 4770840 4770841 4770842

Kód: 4770840A
Neohodnotené
Značka: FORTUM
4,99 € / ks 4,16 € bez DPH
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
10.9.2024
Možnosti doručenia

Laser nie je súčasťou dodávky rezačiek a preto je možné ho zakúpiť s objednávacím číslom 4770840A k všetkým rezačkám obkladov tohto modelového radu 4770840, 4770841, 4770842. Laser sa napája dvoma batériami typu AAA, 1,5 V. Laser zapnite alebo vypnite tlačidlom. Po inštalácii na rezačku zariadenie zobrazuje laserovú čiaru označujúcu presnú polohu rezu. Pri práci s laserom odporúčame používať ochranné okuliare

Detailné informácie

Podrobný popis

Prídavný laser k rezačkám pre 4770840, 4770841, 4770842

Skladovanie laserového zdroja:

Očistený prístroj skladujte na bezpečnom suchom mieste mimo dosahu detí. Chráňte ho pred priamym slnečným žiarením, sálavými zdrojmi tepla, pred mrazom, vysokou vlhkosťou a vniknutím vody. Pred uskladnením prístroja z neho vyberte batérie.

Inštalácia laseru pre rezačku:

Inštaluje sa na prednú časť rezačky prostredníctvom dvoch skrutiek a premieta líniu, po ktorej sa vedie rez. Pozrite návod v záložke Súvisiace súbory

Bezpečnostné pokyny pre zdroj lasera

  • Zamedzte používaniu prístroja malými deťmi, fyzicky a duševne nespôsobilými osobami a nepoučenými osobami. Dbajte na to, aby sa deti nehrali s prístrojom.
  • Z prístroja neodstraňujte technický štítok.
  • Nikdy sa nepozerajte do laserového lúča. Mohlo by dôjsť k poškodeniu zraku. Ak dôjde k zasiahnutiu očí laserovým lúčom, ihneď zavrite oči a uhnite hlavou z línie lúča. Na ochranu očí pred laserom nie je možné použiť bežné ochranné prostriedky zraku, ako napr. slnečné okuliare s UV filtrom. Lúč nikdy nesledujte optickými prístrojmi.
  • Nikdy nesmerujte laserový lúč na osoby, zvieratá ani sami na seba.
  • Prístroj nepoužívajte v prostredí s nebezpečenstvom výbuchu či požiaru, kde sa vyskytujú horľaviny, horľavé plyny alebo prach.
  • Prístroj nerozoberajte a žiadnym spôsobom neupravujte.
  • Nesmerujte lúč na odrazové plochy. Mohlo by dôjsť k odklonu lúča a zasiahnutiu očí osôb.
  • Ak laser nepoužívate, vypnite ho. Mohlo by dôjsť k zasiahnutiu očí.
  • Prístroj nedávajte do blízkosti dátových nosičov, kardiostimulátorov a prístrojov citlivých na magnetické pole. Magnetické pole by mohlo spôsobiť stratu dát, ohroziť život používateľa s kardiostimulátorom alebo poškodiť citlivé prístroje.
  • Laserový zdroj je citlivé zariadenie, preto ho chráňte pred nárazmi a nešetrnou manipuláciou. Okienko výstupu laserového lúča chráňte pred rozbitím.

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo k rezačkám na obklad
Hmotnosť: 0.06 kg
Doplňujúci parameter: 2x1,5V AAA (súčasťou balenia), pre 4770840, 4770841, 4770842

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Sady náradia, račne a hlavice, kliešte a kľúče v najlepšej kvalite. Fortum – renomovaný výrobca náradia špičkovej kvality s dlhoročnými skúsenosťami. Srdcom náradia Fortum sú prvotriedne materiály, spracované najmodernejšími technológiami. Všetky komponenty podstupujú niekoľkonásobné náročné záťažové testy – výsledkom je náradie spoľahlivé v akýchkoľvek podmienkach.