Čeľusť pre nožnice záhradnícke pre 8872117

Kód: 8872117A
Neohodnotené
Značka: EXTOL PREMIUM
0,64 € / ks 0,53 € bez DPH
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
18.9.2024
Možnosti doručenia
Čeľusť určená pre záhradné nožnice s označením 8872117 je dôležitým náhradným dielom, ktorý zabezpečuje správne fungovanie týchto nožníc. Vyrobená z ocele, je odolná voči opotrebovaniu a korózii, čo zaručuje dlhšiu životnosť nožníc. Táto čeľusť sa nachádza na hlavici nožníc a má kľúčovú úlohu v udržiavaní čepele na mieste počas ich používania. Je nevyhnutným komponentom, ktorý zabezpečuje spoľahlivý výkon nožníc pri úpravách záhrady.

Detailné informácie

Podrobný popis

Čeľusť pre nožnice záhradnícke pre 8872117 je náhradný diel, ktorý umožňuje nožniciam fungovať. Je vyrobená z ocele a je odolná voči opotrebovaniu a korózii. Čeľusť sa nachádza na hlave nožníc a drží čepeľ na mieste.

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo pre záhradne nožnice
Hmotnosť: 0.02 kg
Doplňujúci parameter: pro zahradní nožnice 8872117

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Náradie pre remeselníkov a náročných domácich majstrov. Extol Premium je typickým predstaviteľom triedy Master, kde konštruktéri kladú dôraz na kvalitu použitých materiálov a technológií, spracovanie, design, parametre a ergonómiu. V tom je rozdiel oproti hobby náradiu, ktorého jediným parametrom je často cena. Kategória Master je zárukou, že za dostupnú cenu kupujete kvalitný výrobok vyrobený podľa najnovších technológií a ktorý v mnohých smeroch napĺňa tie najvyššie očakávania klientov. Zároveň prináša rad riešení a patentov, ktoré sú výsadou profesionálnych značiek.